Veel gestelde vragen

Wat maakt de Afscheidsvlog zo speciaal?

De Afscheidsvlog is een uniek videoboek met persoonlijke berichten van familie, vrienden en kennissen over uw dierbare of u indien u komt te overlijden. De berichten worden gemaakt in de vorm van een video, audio, tekst of foto. Door zelf een thema en muzieknummers te kiezen maakt u de afscheidsvideo compleet. Een waardevol aandenken om nooit te vergeten. En ook heel speciaal als u weet dat u komt te overlijden en nog wilt weten wat mensen tegen u te zeggen hebben. U laat hiermee een waardevol boek achter voor uw naasten.

Kan ik muzieknummers toevoegen aan de afscheidsvideo?

Ja, u heeft de mogelijkheid om muzieknummers zonder tekst te kiezen uit onze bibliotheek. Het is helaas niet mogelijk om zelf gekozen muzieknummers te uploaden omdat hier privacyrechten aan verbonden zijn.

Kan ik een thema kiezen voor het maken van mijn Afscheidsvlog?

Ja, u heeft de mogelijkheid om een thema te kiezen. Bij het inloggen op uw account krijgt een de keuze opties te zien. Het thema wordt afgespeeld op de achtergrond van uw afscheidsvideo.

Kan ik een uitvaartvideo maken van een aantal persoonlijk ingestuurde berichten?

Ja, u heeft de mogelijkheid om een uitvaartvideo te maken van een aantal gekozen berichten. Voor de uitvaartvideo wordt er een aparte video gemaakt in een hogere resolutie. Voor het gebruikmaken van deze dienst vragen wij een vergoeding van € 75,- incl. btw.

Kan ik mijn PowerPoint uploaden voor het maken van de slideshow? 

-

Kan ik de volgorde van de berichten wijzigen in de video?

Ja, u kan de volgorde van de berichten wijzigen in de video. Hoe u dat doet leest u bij inlog op uw account.

Kan ik berichten wissen die ik liever niet in mijn video heb?

Ja, u heeft de mogelijkheid om berichten ‘uit’ te vinken in uw account. Als u ervoor kiest om een bericht uit te vinken dan zal deze niet in de video terug te zien zijn.

Hoelang duurt het voordat ik mijn video toegestuurd krijg?

-

Hoelang duurt het voordat ik mijn videoboek ontvang?

-

Kan ik extra videoboeken bestellen?

Ja, u heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal videoboeken te bestellen. Dit doet u bij aankoop van de Afscheidsvlog of na afloop van het maken van het videoboek. U heeft 3 maanden na ontvangst van het videoboek de tijd om extra videoboeken te bestellen. Daarna wordt de video verwijderd uit ons systeem.

Hoe komt de QR code in de bedankkaart?

U kan een bedankkaart sturen om uw genodigden te bedanken voor hun bijdrage aan het videoboek. Door de bedankkaart te laten bedrukken met uw unieke QR code kan de ontvanger de hele video van de Afscheidsvlog zien. Hoe bijzonder is dat? Elke QR code van elke video is uniek en wordt gegenereerd door ons systeem in een beveiligde omgeving.

Zijn mijn afscheidsberichten en video veilig en onzichtbaar voor derden?

Ja, uw berichten en video staan bij ons in een beveiligde omgeving. Niemand kan uw video inzien zonder inlogcode. Alleen u en wij van de Afscheidsvlog hebben het recht om de video in te kunnen zien. Uw genodigden zien alleen hun eigen bericht en niet de hele video.

Kan een genodigde het ingestuurde bericht bekijken en eventueel aanpassen of verwijderen als ze niet tevreden zijn?

-

Hoeveel uitnodigen kan ik sturen voor in de video?

Het aantal uitnodigingen is afhankelijk van het type en de lengte van de berichten die uw genodigden insturen. U genodigden krijgen de mogelijkheid om een video of audio van maximaal 90 seconden te uploaden, maximaal 3 foto’s of een bericht van maximaal …. tekens. 

Krijg ik een melding als iemand een bericht upload?

Nee, u krijgt geen melding bij elk bericht dat wordt geüpload. Wij sturen in drie dagen na de overlijdensdatum automatisch een bericht dat u de video kan bekijken, wijzigen en / of goedkeuren. In uw account kan u wel ten alle tijden zien wie al een bericht hebben gestuurd, hoe dit bericht eruit ziet en wie nog geen bericht heeft ingestuurd. Zo kan u altijd een herinnering sturen naar uw genodigden die nog geen bericht hebben ingestuurd indien u dit wenst. Na akkoord gaan wij het videoboek voor u maken en naar u toesturen.

Hoe kan ik uitnodigingen sturen aan mijn naasten voor een afscheidsbericht?

U krijgt de mogelijkheid om uw dierbaren / genodigden een uitnodiging te sturen om een persoonlijk bericht te maken voor in de afscheidsvideo. Een uitnodiging stuurt u door in uw account het e-mailadres of telefoonnummer van uw genodigde in te voeren. Uw genodigden krijgen dan automatisch een e-mail of What’s app gestuurd uit ons systeem. Uw genodigden krijgen allemaal een inloglink waarmee zij hun persoonlijke bericht kunnen uploaden. De inloglink is altijd gekoppeld aan de naam die u heeft ingevoerd. Zo kunnen wij bij de afscheidsberichten de juiste naam vermelden onder het bericht. Na het inloggen krijgen uw genodigden een duidelijke uitleg over het uploaden van hun bericht in de vorm van een video, audio, tekst of foto.

Zijn de bedragen op website inclusief btw?

Ja, de bedragen op de website zijn inclusief btw.

Krijgt mijn uitvaartondernemer ook een mail met de video?

Indien u wenst dat uw uitvaartondernemer mee kan kijken met de video omdat u het proces bijvoorbeeld uit handen geeft dan kan dat. U vult in uw account het e-mailadres in van uw uitvaartondernemer op het moment dat u deze vraag van ons krijgt. Uw uitvaartondernemer heeft dan automatisch toegang tot uw account.

Kan ik een partnership aangaan met de Afscheidsvlog?

Indien u wenst om met ons samen te werken dan kan u contact met ons opnemen via de contactpagina of ons telefoonnummer. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Welke berichten kunnen mijn genodigden insturen en hoelang kunnen deze berichten duren?

Uw genodigden kunnen kiezen uit een videobericht (max. 90 seconden), een audiobericht met een foto (max. 90 seconden), een foto (max. 3 foto’s die elk 10 seconden in beeld blijven) of een tekstbericht van maximaal ….. aantal tekens.

Hoe weten mijn genodigden hoe zij een bericht moeten maken en uploaden?

U krijgt de mogelijkheid om uw dierbaren / genodigden een uitnodiging te sturen om een persoonlijk bericht te maken voor in de afscheidsvideo. Een uitnodiging stuurt u door in uw account het e-mailadres of telefoonnummer van uw genodigde in te voeren. Uw genodigden krijgen dan automatisch een e-mail of What’s app gestuurd uit ons systeem. Uw genodigden krijgen allemaal een inloglink waarmee zij hun persoonlijke bericht kunnen uploaden. De inloglink is altijd gekoppeld aan de naam die u heeft ingevoerd. Zo kunnen wij bij de afscheidsberichten de juiste naam vermelden onder het bericht. Na het inloggen krijgen uw genodigden een duidelijke uitleg over het uploaden van hun bericht in de vorm van een video, audio, tekst of foto.

Kan ik zien hoeveel seconden de berichten duren?

Ja, u kan zien hoeveel seconden de berichten duren. Elk bericht wordt omgezet in een videobestand omdat het videoboek dynamisch is. U kan bij elk bericht zien hoeveel tijd een bericht in beslag neemt, als ook de totale lengte van de video. U heeft in totaal de mogelijkheid om 90 minuten aan berichten te maken in het videoboek. Een foto duurt blijft 10 seconden in beeld en een tekst …. seconden. 

Hoelang blijft mijn video bewaard in jullie systeem?

U heeft 3 maanden de tijd om extra videoboeken te bestellen en wijzigingen in de video door te voeren. Indien u nog ruimte over heeft in het videoboek en iemand bent vergeten, dan kan u deze later nog toevoegen door een uitnodiging te versturen. Let wel op: na uw akkoord op de video wordt het videoboek voor u gemaakt. Indien u in een later stadium alsnog wijzigingen wilt doorvoeren dan kan dat alleen als u een nieuw videoboek wenst te bestellen.