Afscheidsvlog

de blijvende herinnering...

Al uw persoonlijke afscheidsberichten verzameld in één hoogwaardig videoboek.

Eenvoudig te maken. Ons systeem doet al het werk. 

U bent nabestaande

Uw geliefde komt te overlijden of is net overleden. U wilt een waardig afscheid creëren voor uw dierbare. De Afscheidsvlog is hèt aandenken vol warme herinneringen over uw dierbare maar ook voor u en uw naasten zodat u deze persoon altijd kan herinneren.

Dankzij alle persoonlijke afscheidsberichten heeft u voor altijd een tastbare en waardevolle herinnering. U ziet alle afscheidsberichten in het videoboek en / of speelt deze gedeeltelijk af tijdens de uitvaart.

Klik nu op bestellen om uw Afscheidsvlog te maken!

Bestellen

Persoonlijke boodschap van de nabestaanden

Afscheid nemen doen uw vrienden, familie en kennissen door een persoonlijk afscheidsbericht te maken dat bestaat uit een video, audio, tekst of foto. Het enige wat ze hoeven te doen is op de link in de uitnodiging te klikken. Het bestand kan met één druk op de knop geüpload worden vanaf de mobiel of pc.
 

 Vlog / video

U filmt uzelf en vertelt uw verhaal. U kan filmen met uw mobiel, de webcam van uw computer of met uw cameratoestel.

 Audio met foto's

U komt zelf liever niet in beeld. U maakt een geluidsopname. Dit kan u doen met de spraakrecorder op uw mobiel, computer of cameratoestel (zonder dat u in beeld bent). U heeft de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

 Tekst

U komt liever niet in beeld en wilt liever ook niets inspreken. U wilt wel graag een persoonlijk bericht schrijven in de vorm van een verhaal of bijvoorbeeld een gedicht. U voegt een foto toe.

 Foto's

U komt liever niet in beeld en wilt ook niets inspreken of schrijven. U wilt wel graag een aantal mooie foto’s (max 3) delen van u en de overleden dierbare.

*** Hieronder ziet u een tweetal reviews van onze tevreden klanten ***

- Ron - 

''Nu kunnen we haar nog steeds zien en horen en dat is echt heel waardevol!''

-Joyce -

'Ik ben zwanger.. Hoe fijn is het dat ik straks mijn zoon of dochter kan laten zien wie oma was. En hoe vrienden en familie over haar dachten.'

'Het is een hele goede uitkomst voor iedereen in een rouwproces. Omdat iedereen zijn of haar geliefde nog een keer kan zien en horen. Voor ons is het heel waardevol want we hebben sinds het overlijden al een aantal keren in het videoboek gekeken. Vooral mijn dochter heeft er heel veel aan gehad.'

 

Bestel nu de Afscheidsvlog!

En zorg ervoor dat u deze unieke herinnering niet mist...

* De Afscheidsvlog *

€ 395,-

Standaard inbegrepen bij de Afscheidsvlog:

  • Videoboek t.w.v. € 119,95
  • Video in MP4 formaat
  • Automatische uitnodiging mail / WhatsApp naar uw nabestaanden
  • Instructievideo en tips
  • Vormgeving opties (thema’s) voor uw video

Direct Bestellen

Interessant: veel uitvaartverzekeraars vergoeden de kosten van de Afscheidsvlog indien er een geldbedrag beschikbaar is gesteld voor overige diensten. Overleg hiervoor met uw uitvaartondernemer of verzekeringsmaatschappij. U kan de kosten van de nota dan opsturen en krijgt het bedrag geheel of gedeeltelijk uitbetaald.