Een dierbaar verlies...

Zelf heb ik ruim 13 jaar geleden mijn lieve vader verloren. En weet hierdoor hoe belangrijk het is om goed afscheid te nemen. Ik was in shock, van het ene op het andere moment was hij er niet meer. Een ziektebed of een plotselinge dood, de shock is altijd even groot èn het gemis komt altijd als een klap. Mijn vader overleed plotseling. Welliswaar op een voor hem eervolle locatie, te midden op het voetbalveld met zijn armen in de lucht. Zijn partij scoorde een doelpunt en juichend stortte hij in elkaar. Niet te vatten en nog altijd moeilijk te verwerken. Wij hadden het geluk dat er heel veel mensen aanwezig waren om hem te eren en een waardig afscheid te kunnen bieden. Ik mag mij gelukkig prijzen met zo'n liefdevolle vader als ik heb. En de herinnering blijft, zo houden we hem altijd levend en in ons hart leeft hij voort. 

De afscheidsvlog bied dé uitkomst voor iedereen die  een waardevolle herinning wilt maken die altijd aanwezig zal zijn en nooit verloren gaat. 

Waarom ik de Afscheidsvlog ben begonnen...

Het leven van de overleden dierbare heeft impact gemaakt en je wilt iedereen de kans geven om afscheid te kunnen nemen, maar hoe dan? De Afscheidsvlog biedt de oplossing...

Over mij

Helaas is er tijdens de uitvaart maar weinig tijd en kan vooral nu in deze tijd niet iedereen aanwezig zijn. Daar moest volgens Claudia Sangers, bedenker van de Afscheidsvlog een oplossing voor zijn. Claudia creëert al ruim 5 jaar content in de vorm van video's, repportages en zakelijke vlogs.

'Van nature ben ik een creatief persoon. Ik creëer vanuit de visie dat alles mogelijk is. Zo draag ik zorg voor een uniek eindproduct dat helemaal past binnen uw persoonlijke wensen. Als gevoelsmens voel ik mensen goed aan. Ik houd van mensen en doe er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. Niets is leuker dan mensen verrassen. Het geeft mij zoveel voldoening dat ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan uw afscheid of het afscheid van een dierbare. Eigenlijk gun ik iedereen zo'n mooi cadeau als dit. Laten we een blijvende herinnering creëren. Ik denk graag met u mee!'

Ik wens u veel kracht toe, moed en inspiratie.

In liefdevolle verbinding,

Claudia Sangers.

Afscheidsvlog

de blijvende herinnering...

Al uw persoonlijke afscheidsberichten verzameld in één hoogwaardig videoboek.

Eenvoudig te maken. Ons systeem doet al het werk.